Thomas Taks

ThomasTaks.be // Personal Coach - Wie ben ik?

In 2017 zou ik mijn sportieve droom waarmaken. Een heliski trip, een helikopter dropt je op het puntje van de berg en dan is het aan jou om heelhuids beneden te geraken. Eenmaal na de drop sta je er immers helemaal alleen voor.

Hier is dus een goede fysieke voorbereiding voor nodig. Midden 2016 was ik al 15kg afgevallen, dit enkel en alleen door mijn eetpatroon aan te passen, maar dat volstond niet dus ben ik ook zelf beginnen trainen.

Na 3 maanden zelfstandig trainen boekte ik 0,0% vooruitgang. Ik moest kost wat kost fysiek klaar zijn om mijn droom te kunnen realiseren en besloot een personal trainer onder de arm te nemen.

Mijn personal coach had slechts 6 weken tijd om mij op deze grote Ski-uitdaging gaan voor te bereiden. En JA, mission completed!

Na 10 weken te trainen onder professionele begeleiding zag ik pas echt de veranderingen aan mijn lichaam en zou ik hiermee blijven doorgaan. Na 6 maanden hard werken zat ik al in een gezond lichaam en verloor maar liefst 25kg. Mijn vetpercentage was van 29% naar 16% gezakt.(Het resultaat was een gezonde BMI van 25 ipv 32).

Ik beleef al mijn sporten en uitdagingen nu op een andere manier, alles gaat veel gemakkelijker. Met andere woorden, een gezonde geest in een gezond lichaam.

Ik had absoluut de sportieve smaak te pakken en besloot zelf een opleiding te volgen om personal training te mogen geven. (in de Post graduaat Functional trainer Academy).

Dagdagelijks sta ik zelf nog in de gym samen met de beste functioneel trainers en topsporters van ons land, dit om continue bij te leren van de allerbesten en uiteraard mezelf fit te houden.

Omdat ik ook wil dat jij je sportieve doelen en dromen snel zou waarmaken, neem snel contact met me op!

Mijn levensmotto: If you can dream it, you can do it!

Tot binnenkort,
Met sportieve groeten!

Thomas

Functional Training Academy

Om de kwaliteit van mijn begeleiding te waarborgen heb ik gedurende 3 maanden een post-graduaat gevolgd. Hierdoor draag ik onderstaand kwaliteitslabel, maar bovendien ben ik in staat om jullie de correcte kennis over te dragen!

ThomasTaks.be // Kies voor een gezonde levensstijl!